Заповядайте на нашите безплатни обучения по програмиране с Scratch за малки ученици от 6 до 12 години! Обученията са организирани от ученици от Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации (ПГКПИ) и се подкрепят от утвърдени преподаватели и специалисти в областта на IT и програмирането от компания ЕПАМ – България и Община Бургас.

Кога: Обученията ще се проведат от 08.07.2024 – 28.07.2024

Контакт за връзка с организаторите; e-mail:  kidsburgas@gmail.com

Къде: Конгресен център, Основно училище „А Коджакафалията“ и в сградата на Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации (ПГКПИ). Можете да изберете във формата за регистрация.

Защо Scratch? Scratch е графична програмна среда, разработена от MIT, която позволява на децата лесно и забавно да се запознаят с основите на програмирането. Чрез игрови и интерактивни проекти, вашето дете ще научи как да мисли креативно, да работи в екип и да развива логическо мислене.

Какво е необходимо: Ентусиазъм и желание за учене! Всички материали и оборудване ще бъдат осигурени от организаторите.

Как да се регистрирате: Моля попълнете формата https://forms.gle/r2svZM1B64yK1J4m6

Не пропускайте тази страхотна възможност за вашето дете да направи първите си стъпки в света на програмирането и да се забавлява, като същевременно учи нещо полезно и вълнуващо!